Care sunt sansele sa obtii un imprumut de bani fara sa fi nevoit sa prezinti o adeverinta de salariu?

Imprumuturi urgente fara adeverinta de salariu cauta de regula acele persoane ce nu-si incaseaza veniturile pe cartea de munca, dar si cei ce presteaza diverse activitati independente.

Regula de baza la acordarea unui credit bancar ori nebancar este ca, societatea ce imprumuta sa se asigure ca imprumutatul are posibilitatea financiara de a-si rambursa creditul.

creditfix.ro

Asigurare se obtii prin verificarea veniturilor. Principiile creditarii sunt simple, de aceea, societatile financiare nici nu pot oferi clientilor prea multe alternative.

Exista si forme de creditare acordate pe termen scurt, forme ce cuantifica sume mici de bani, ce sunt acordate in conditii foarte lejere, fara cine stie ce verificari. Spre exemplu, acordarea unei sume de pana la 1000 de lei, pe perioade de pana la 30 de zile, nu prezinta un asa de mare risc precum ar reprezenta un credit de nevoi personale de 50.000 de lei contractat pe 5 ani.

Pentru o luna de zile, societatea financiara poata sa se asigure ca rambursezi imprumutul printr-o simpla verificare a unui extras de cont, din care reiese intrarile si cheltuielile efectuate pe o anumita perioada de timp.
Cand vine vorba de o suma mai mare, contractata pe 5 ani, societatea financiara trebuie sa se asigure ca tu vei fi angajat pe aceasta perioada, si vei detine si veniturile necesare pentru a-ti rambursa la timp ratele aferente imprumutului. In atare conditii, exista niste verificari mult mai ample ale celor ce solicita bani imprumut.

Asadar, acordarea de imprumuturi urgente fara adeverinta de salariu, este specifica societatilor nebancare ce ofera clientilor microcredite – sume mici de bani pe perioade reduse de timp. Astfel de credite sunt accesibile si restantierilor.

Aceste produse financiare se acorda de regula cu doua acte: buletin si extras de cont.

Mai exista un tip de credite care, de regula nu necesita oferirea de informatii legate de venituri, este vorba de creditele garantate cu o ipoteca.
Aceste credite de nevoi personale cu garantii se acorda de regula doar in baza contractului de ipoteca, mai precis, daca vrei sa imprumututi bani, iti lasi casa drept garantie pentru suma solicitata, iar cand o rambursezi integral, iti primesti imobilul inapoi.

Aceasta nu este o regula totusi, pentru ca, in majoritatea cazurilor, chiar si societatile ce acorda credite de nevoi personale cu garantii, solicita si o dovada de venituri.