Iata cateva oferte de imprumut bancar si nebancar fara adeverinta de venit. Vezi cati bani poti accesa si care sunt conditiile.

Tendintele pietei sunt puncte de reper pentru marketingul societatilor financiare, de aceea, orice directie care pare sa adune un numar mare de clienti, este valirificat de acestea.

Spre exemplu, de vreo trei ani, clientii tot incearca sa gaseasca credite doar cu buletinul, adica fara adeverinta de venit. Si au incercat, si au incercat, pana au inceput sa apara in piata primele semne din partea IFN-urilor.

creditfix.ro

Asa au luat nastere categoria de credite rapide fara acte, asa s-au inmultit IFN-urile aparute care au in portofoliu doar microcredite – adica acordarea de sume mici de bani pe termen scurt, in conditii permisive de accesare (acte putine, fara grantii, fara dovezi de venit).

Pentru ca segmentul de imprumuturi nebancare fara adeverinta de venit a luat cu adevarat amploare, din ce stiu eu, in ultimul an aparand numeroase astfel de IFN-uri ce acorda credite fara adeverinta, bancile au inceput sa fie interesate de acest segment de creditare.

Si iata ca au gasit o solutie optima de a acorda imprumuturi fara adeverinta de venit, in conditii sigure, fara riscuri. In urma unui acord incheiat cu ANAF-ul, unele banci, nu mai solicita aceasta inspaimantatoare adeverinta de venit, ci solicita doar acordul clientului de verificare a bazei de date ANAF.

Veti zice ca nu e chiar un lucru placut. Ei, nu e chiar asa, pana la urma, datele noastre financiare exista in bazele de date ANAF, fie ca le acceseaza cineva ori ba. Asa ca, daca nu aveti un istoric negativ legat de creditare, puteti foarte simplu sa mergeti pe aceasta linie, fara batai de cap, fara documente inutile, cu birocratia dusa la un minim istoric.

Sa va dam si cateva dintre ofertele promise. Noi v-am mai prezentat candva si variante de imprumuturi fara adeverinta de salariu.

Iata cateva dintre IFN-urile ce acorda imprumuturi fara adeverinta de venit:

  1. Viva Credit – cu a lor linie de credit pe 5 ani, ofera bani in conditii lejere, doar cu buletinul si un extras de cont. Este adevarat ca de la Viva te poti imprumuta pana in 2000 de lei, insa, cam acesta este pragul pe care o sa-l gasiti la mai toate IFN-urile ce acorda credite rapide. Pentru sume mai mari, riscurile sunt mult prea mari pentru aceste societati nebancare, in conditiile in care acorda credite fara garantii, nesolicitand nici prea multe informatii legate de bonitatea clientului.
  2. Telecredit – o alta societate ce are in portofoliu microcredite. La randu-i acorda credite doar in baza buletinului si a unui extras de cont pe ultimele 30 de zile.Cum va spuneam, limita de 2.000 de lei o veti gasi la mai multe IFN-uri. Si Telecredit are limita maxima de creditare tot la 2.000 de lei.
  3. Simplu Credit – acorda la randu-i imprumuturi pana la salariu, in valoare de maxim 20000 lei, pe perioade de maxim 36 de luni. Si de la Simplu Credit te poti imprumuta doar in baza buletinului de identitate si a unui extras de cont. Insa, cei de la Simplu Credit iti mai solicita si acord ANAF (ori adeverinta de venit, talon de pensie), un acord de verificare a bazei de date a Biroului de Credit si o cerere de verificare a eligibilitatii.
  4. IFN Extra Finance – cu al ei Credit Extra Simplu, pune la dispozitia clientilor un produs cu adevarat simplu de accesat. Conditiile sunt asemanatoare cu cele ale IFN-urilor mentionate anterior: se solicita doar buletinul si un extras de cont, fara adeverinta de venit. Poti accesa sume de maxim 5000 de lei pentru maxim 30 de zile.

In privinta bancilor ce acorda credite bancare fara adeverinta de venit, lista incepe sa creasca pe zi ce trece:

  1. ING Bank – cu al ei ING Personal, un credit de nevoi personale ce-ti poate aduce sume de pana la 125.000 de lei, pentru maxim 5 ani. In cazul in care esti salariat ori pensionar, iar veniturile tale sunt raportate la ANAF, si-ti dai acordul sa fie verificata baza lor de date, poti solicita creditul ING Personal, doar cu buletinul de identitate.
  2. Raiffeisen – cu Flexicreditul – un credit la un act distanta – asa cum iti promoveaza banca produsul. Poti accesa creditul de nevoi personale Flexicredit de la Raiffeisen Bank doar cu buletinul, fara adeverinta de salariu, fara factura de utilitati. Poti imprumuta sume de maxim 15.000 de euro echivalent in lei, pe perioade de maxim 5 ani.
  3. Idea::Bank – cu al ei Idea::Selfie, un credit de nevoi personale care iti poate aduce sume de pana la 100.000 de lei, pe perioade de maxim 5 ani. Si de la Idea::Bank poti imprumuta fara adeverinta de venit, doar in baza acordului de consultare a bazei de date ANAF.
  4. Banca Romaneasca – cu al ei credit relaxat, pune la dispozitia clientilor un produs ce poate fi accesat doar pe baza actului de identitate, a unei facturi de utilitati si a acordului de consultare a bazei de date ANAF. Creditul tot mai usor iti poate aduce sume maxim de de 110.000 de lei, pentru maxim 60 de luni.
  5. Cec Bank – a semnat la randu-i un acord de colaborare cu ANAF-l, alaturandu-se bancilor ce acorda credite fara adeverinta de saqlariu. Astfel, de acum incolo, la CEC Bak veti gasi credite rapide doar cu buletinul si un acord de consultare la ANAF. Creditul de consum de la CEC Bank are o valoare maxima de 20.000 de lei si se acorda pentru maxim 60 de luni.