De ce acte am nevoie pentru a obtine un imprumut nebancar rapid? Cum pot sa iau bani printr-un credit fara multe acte?

Unul din marile avantaje ale imprumuturilor (creditelor) oferite de institutiile nebancare este rapiditatea cu care primiti banii si volumul redus de acte necesare. Cu alte cuvinte, puteti obtine un imprumut de bani fara multe acte si formalitati.

Din lista de institutii financiare nebancare care ofera informatii privind actele necesare pentru un imprumut de bani am analizat cerintele oferite de cele mai cunoscute IFN-uri din piata, informatii pe care vi le prezentam in continuare. Mentionam ca aceste conditii (cu eventuale mici variatii) sunt valabile pentru majoritatea institutiilor nebancare.

creditfix.ro

Ai nevoie de un act de identitate care sa certifice cetatenia romana si domiciliul stabil intr-unul dintre orasele in care oferim imprumuturi (copie dupa buletin), o dovada a unui venit cert (ex: fluturas de salariu sau cupon de pensie) si, dupa caz, o dovada a unui cont bancar deschis in lei pe numele tau la orice banca din Romania.

Ce acte imi trebuie pentru un imprumut (credit) nebancar rapid?

Pentru o imagine mai completa, va prezentam explicatiile de mai jos:

Pentru a intra in posesia unui astfel de credit, solicitantul trebuie sa faca dovada ca locuieste la adresa din buletin si dovada unui venit constant. Pentru aceasta sunt acceptate fluturas de salariu, cupon de pensie, adeverinta de venit sau orice alt document prin care se poate dovedi un venit stabil.

Printre institutiile nefinanciare care acorda astfel de credite se numara: Provident, BRD Finance, Viva Credit, iCredit, Credius, Fast Finance, Simplu Credit, CreditPrime, Hora Credit, CreditFix, Ferratum, Easy Credit s.a.m.d.

Ai nevoie de un imprumut rapid, acordat in maxim 24 de ore? BRD Finance impreuna cu Carrefour iti propun un credit excelent pentru nevoi personale. Poti obtine in doar 2 ore 100.000 lei!
BRD Finance impreuna cu lantul de magazine Carrefour va ofera o noua posibilitate de a obtine credite rapide, de data aceasta propunandu-ne 100 000 de lei care pot ajunge in buzunarul dvs. in maxim 2 ore. Procedura de acordare este simpla, actele necesare reduse la minim, perioada de aprobare si acordare in maxim 24 de ore. Aceasta oferta de la BRD Finance vine sub forma unui card nebancar rapid.

Dintr-un pliant distribuit in magazinele Carrefour am aflat de o noua posibilitate de a face un imprumut rapid oferita de BRD Finance: Credit excelent de nevoi personale. Caracteristica principala a acastui imprumut de bani este perioada de acordare net superioara ofertei Provident (24 de ore), institutia financiara mai sus amintita promitand ca puteti dispune de banii imprumutati in maxim 2 ore!

Puteti obtine astfel imprumuturi rapide in maxim doua ore fara avans, fara girant, fara ipoteca, cu o dobanda incapand de la 9%. Suma maxima pe care o puteti imprumuta este de 100 000 lei, rata lunara este fixa pe toata durata creditului iar perioada de rambursare este de 5 ani.

Exemplu de finantare: suma imprumutata: 4 000 lei; rata lunara: 131 lei; dobanda anuala fixa: 19%; durata contractului de credit: 60 luni. Informatiile sunt preluate din oferta BRD Finance iar sumele pot suferi mici modificari.

Documente necesare pentru obtinerea imprumutului rapid: actul de identitate, adeverinta de salariu, factura de telefon fix sau mobil emisa de maxim 2 luni, extras de cont, ultima fisa fiscala.

Beneficiarii imprumuturilor: orice persoana fizica cu varsta intre 21 si 65 de ani.

Cu totii am auzit ani de-a randul reclamele care ne vorbeau de “rate direct in magazin”. Ce sunt de fapt aceste rate? Imprumuturi plasate tot in sfera celor nebancare, cu diferenta ca in loc de bani primim produse.

Creditele obtinute in magazin pot fi o varianta foarte utile in cazul in care dorim achizitionarea unor produse dar nu avem banii necesari. Institutiile nebancare s-au orientat de multi ani pe acest tip de serviciu. Avantajul? Produsele dorite la dvs. acasa azi, plata esalonata pe mai multe luni.

Am gasit elocventa pentru descrierea creditelor de consum pentru achizitionarea de bunuri oferta companiilor nebancare. Asa cum veti observa din materialele de mai jos procedura este extrem de simpla, similara cu cea destinata contractarii unui imprumut de bani.

Aprobarea dosarului se poate face in 24 de ore, in functie de suma solicitata si de complexitatea dosarului dvs. Conditiile de acordare: dovada domiciliului, acte doveditoare pentru un venit stabil, dovada ca sunteti cu platile la zi si situatia financiara a anului trecut.

Vrei sa cumperi un frigider, un laptop, o canapea?

Sau poate iti doresti chiar mobila pentru intreaga casa, dar nu ai banii necesari? Nimic mai simplu. Trebuie doar sa cauti magazinele in care IFN-urile ofera credite de consum si sa-ti alegi produsele dorite.

Iar noi te asiguram ca vei beneficia de:

– Simplitate si rapiditate in intreg procesul de creditare
– Consultanta financiara din partea analistului de credite. Primesti creditul cel mai potrivit pentru tine
– Dobanda fixa pe toata durata contractului de credit
– Plan de protectie a veniturilor tale. In caz de somaj sau incapacitate temporara de munca si nu veti mai putea achita ratele,
aceasta asigurare va poate prelua o parte din sumele ramase de plata pana la terminarea contractului.
– Transparenta costurilor – nu ai niciun cost ascuns.
– Aprobarea creditului in maxim 24 de ore, in functie de complexitatea cererii. Imediat ce creditul a fost aprobat, poti lua acasa
produsele dorite

Creditul de consum cu destinatie. Documente Necesare

– Original sau copie dupa BI/CI
– acord ANAF, iar acolo unde nu se poate poti prezenta extras de cont bancar (dupa caz talonul de pensie / decizia de pensionare)
– acord consultare si prelucrare BC