Ai o oportunitate dar n-ai bani? Solutia poate fi accesarea unui imprumut rapid online.

Exista momente in care lipsa banilor te poate determina sa pierzi startul, sa dai cu piciorul unei oportunitati cu care nu te intalnesti de doua ori in viata. Acestor momente de inspiratie ar trebui sa ne dedicam mai multe resurse. Cand nu detinem insa sumele de bani necesare, este dificil sa rezolvam ceva. Pentru ca multi oameni din aceasta tara isi duc traiul de la un salariu la altul, fara posibilitatea de e economisi, orice nevoie de bani ne poate incurca.

Evident, cand avem o nevoie stringenta de bani nu trebuie sa renuntam. Pana la urma, orice obstacol are rezolvare. Chiar daca nu gasesti ajutor pe la rude, colegi, vecini, poti sa apelezi oricand la o institutie financiara.

creditfix.ro

Cand lucrurile se precipita, poti sa dai si tu dovada de istetite si sa gasesti cele mai facile si rapide solutii care sa-ti permita obtinerea sumei dorite de bani in timpul necesar.

O solutie pe care o puteti avea in vedere, pentru a obtine o suma de bani este accesarea unor imprumuturi rapide online.

La nivelul anului 2019 exista destule oferte de imprumuturi rapide online, multe IFN-uri detinand in portofoliu astfel de produse financiare.

Desi numele poate parea pompos, ‘imprumuturi rapide online’, totusi, nu este nimic complicat. Numele sugereaza in fapt felul in care sunt accesate aceste produse financiare – adica online si durata de accesare – poate atinge chiar si cateva ore in cazul unora dintre IFN-uri. In privinta anului mentionat, este doar o dovada de actualizare a ofertelor de credite nebancare din piata la nivelul lui 2019.

Multe IFN-uri isi actualizeaza ofertele la anumite perioade de timp, isi rebranduiesc produsele, le schimba perioadele de accesare, sumele maxime, conditiile de eligibilitate, etc. Mereu apar produse noi in piata adaptate noilor cerinte ale clientilor. Majoritatea noilor aparitii sunt mulate pe cautarile clientilor. Cerintele de regula respecta anumite doleante ale celor ce cauta un credit: rapid fara adeverinta, pentru restantieri, fara carte de munca, fara acte, online, la domiciliu, etc.

Iata si cateva dintre IFN-urile ce acorda imprumuturi rapide online 2020:

  • Ferratum – primul credit este graduit, limita de varsta este de minim 21 de ani. De la Ferratum poti imprumuta maxim 10.000 de lei. Accesezi online, iar aprobarea o primesti rapid, daca toatul este in regula.
  • Happy Credit – un alt IFN care acorda imprumuturi rapide cu ipotteca. De data aceasta suma maxima pe care o poti accesa este de 250.000 de lei, fara garantii. Imprumutul se acorda doar cu buletinul, chiar si celor ce apar inregistrat in Biroul de Credit ca restantieri.
  • Telecredit – acorda un imprumut intre 100 si 2.000 lei. Aplici online, rapid si comod, tot procesul se deruleaza discret. Pentru accesare, cei de la Telecredit iti verifica veniturile prin ANAF. Ei accepta si persoane inscrise in Biroul de Credit cu istoric negativ.
  • iCredit este o alta societate nebancara la care puteti aplica online. Sumele de bani pe care le puteti solicita variaza intre 2.000 si 4.000 de lei, iar perioada in care primiti banii este de maxim 24 de ore de la aprobare. Banii ii pimesti la tine acasa, de unde platesti si ratele aferente creditului.