Ai nevoie urgenta de bani? Apeleaza la creditele rapide fara garantii! Acceseaza-le online!

Desi prezenta unei garantii in momentul in care accesezi un credit, fie el bancar ori nebancar, inseamna o dobanda mai mica, deci un cost total al creditului mai mic, totusi oamenii sunt mai linistiti atunci cand nu sunt obligati sa garanteze imprumuturile dorite. Lipsa de informatii si teama de ziua de maine ii determina pe romani sa fie circumspecti cand vine vorba de a-si pune un bun drept garantie ori gaj.

Riscurile asociate unui imprumut solicitat par mari, cand vine vorba de a renunta la un obiect de vloare sau cand trebuie sa-ti ipotechezi casa ori masina. Cu toate astea, sunt si persoane care apeleaza la astfel de credite rapide garantate, indiferent de forma de accesare, online ori telefnic, totul in ideea de a face rost de suma de bani de care au nevoie.

creditfix.ro

Clientii sunt impartiti atunci cand ideea de garantare se aduce in discutie; exista si cetateni care prefera imprumuturile garantate din varii motive: fie pentru ca sunt singurele categorii de imprumuturi la care au acces, fie pentru ca sunt siguri pe veniturile lor viitoare si atunci creditul contractat devine mult mai ieftin utilizand o garantie, fie pentru ca merg cu capul inainte si se gandesc doar la a obtine suma dorita de bani.

Diferenta de dobanda dintre creditele rapide garantate si cele negarantate inseamna uneori chiar si un echivalent de x10, adica, dobanda creste de zece ori la creditele rapide negarantate. Diferente majore apar si in cadrul creditelor nebancare negarantate, atunci cand vine vorba de conditii de eligibilitate, mai precis de documente de justificare a veniturilor. Cu cat aceste documente sunt mai bine conturate, cu cat venitul este mai mare, iar calitatea de angajat este mai solida (o vechime mare la locul de munca, de exemplu), cu atat dobanda este mai mica.

De exemplu, cei de la Cetelem practica o dobanda fixa, care incepe de la 8,89%, ratele fiind fixe in lei. Poti accesa de la Cetelem credite de la 1.000 pana la 225.000 de lei. Costurile practicate de acest IFN sunt comparabile cu cele practicate de bancile comerciale. Dar si cerintele lor sunt mult mai greu de indeplinit, fata de IFN-urile ce acorda credite rapide.

Pentru a gasi oferta potrivita nevoilor tale, trebuie sa analizezi ofertele mai multor IFN-uri din piata.

Accesarea online a creditelor rapide fara garantii reprezinta principalul avantaj oferit de Institutiile Financiare Nebancare, in comparatie cu bancile. Desi, au inceput la randul lor sa ofere astfel de produse financiare, bancile inca sunt reticente cand vine vorba de accesarea online, chiar daca la randul lor si-au distribuit o serie de servicii in mediul online, intelegand ca simplitatea si birocratia trebuie redusa permanent pentru a putea face fata viitorului.

Sfaturi in privinta optiunii de garantare sau negarantare sunt greu de oferit, in special pentru ca oamenilor le este teama de riscuri, iar garantarea unui credit reprezinta un risc; asa cum Institutiile Financiare Nebancare isi acopera riscurile creditelor rapide negarantare prin dobanzile mari practicate, la fel si clientii isi asuma un risc major atunci cand garanteaza imprumuturile cu o garantie sau cand lasa un gaj in schimbul unei sume de bani.

Cu toate acestea, pe piata au aparut o serie de firme care sunt specializate in creditele rapide garantate, in special in domeniul garantarilor cu automobile. Probabil ati vazut la randul vostru o serie de reclame de genul: “vii cu masina si pleci cu banii”. Evident, poti s-o faci, insa, daca nu rambursezi imprumutul, ai pierdut masina. Nu mai vorbim de creditele ipotecare, cand iti pui casa drept garantie. Sunt tot felul de drame, oameni ce au luat un imprumut garantandu-l cu casa, iar datorita faptului ca n-au rambursat imprumutul, au pierdut efectiv casa. Evident, trebuie mare atentie atunci cand solicitati un imprumut garantat printr-un bun mobil ori imobil; asigurati-va ca nu veti ajunge in situatia in care n-o sa mai aveti cum plati ratele.