Am nevoie de bani imprumut, dar nu vreau sa rambursez saptamana, ma intereseaza varianta cu rate lunare

Cei ce vor sa se imprumute cu rambursarea in rate lunare au la dispozitie mai multe variante in piata nebancare.

In fapt, IFN-urile in majoritatea lor admit rate lunare. Foarte putine merg pe optiunea de rambursare in rate saptamanale.

creditfix.ro

Imprumutul cu rambursare in rate saptamanale este mai degraba specific IFN-urilor care au serviciul de gestionare la domiciliu a creditului.

Exista si societati nebancare care au ambele variante ca tipuri de rambursare, si cea saptamanale si cea lunara. Spre exemplu cei de la Provident au acest tip hibrid de rambursare, in functie de dorintele clientilor.

Ca tot am deschis subiectul Provident, ei sunt primul IFN care a adus nou in piata din Romania serviciul de gestionare la domiciliu a imprumutului. Din aceasta cauza imprumutul Provident este cunoscut intr-o patura mai larga a populatiei.

Sunt multe persoane care nu au calculator ori alt gadget cu acces la internet. Unele dintre aceste persoane s-ar descurca greu sa acceseze un credit online. Ele utilizeaza un telefon de la IFN-uri si solicita telefonic acordarea unui credit cu gestionare la domiciliu. Din acest moment este preluat de un reprezentant al respectivei firme care vine la el acasa cu informatiile necesare. Tot de acasa se semneaza contractul, tot acasa iti sunt adusi banii, tot de acasa se ramburseaza creditul.

Care sunt conditiile de accesare pentru creditele cu rate lunare?

  • varsta limita ce variaza in general intre 18 si 65 de ani
  • venit lunar stabil
  • cetatenie ori rezidenta in Romania
  • cont bancat unda sa incasati banii imprumutati
  • adresa de email si un telefon mobil valabil
  • carte de identitate in termen

De regula, produsele cu rambursare saptamanala nu au valori ridicate.

Pentru credite mai mari tipurile de rambursari sunt de regula in rate lunare.

Asadar, daca ai nevoie de o suma mai mare de bani si vrei sa o accesezi rapid, poti folosi fie varianta online, fie telefonic sunand la o societate nebancara.

De regula, creditele rapide nu pun la dispozitia clientilor sume foarte mari, ele limitandu-se la 2000 lei – 5000 lei maxim. Daca aveti nevoie de sume mai mari de bani, puteti apela la societatile nebancare cu oferte de credite de nevoi personale: Cetelem, BRD Finance, Credius, Unicredit Consumer Financing, etc.

Daca suma de bani pe care vreti sa o accesati este foarte mare, puteti sa va indreptati catre IFN-urile care acorda credite cu garantii ipotecare. La astfel de societati gasesti sa imprumuturi cu rambursare in rate lunare sume mari de bani (100.000 lei – 250.000 lei).

Daca suma de bani pe care doresti sa o imprumuti nu este una mare, poti apela la IFN-urile care acorda credite rapide online. Procedurile sunt deosebit de simple, iar actele se semneaza online, nefiind nevoie de deplasari.