Ai nevoie de bani urgent? Askredit iti vine in intampinare cu un credit rapid simplu si eficient.

Pentru a accesa un credit rapid de nevoi personale in conditii permisive, aveti la dispozitie si oferta celor de la Askredit IFN.

Askredit IFN SA este o IInstitutie Financiara Nebancara relativ noua, autorizata de BNR in septembrie 2016.

creditfix.ro

Acest IFN are o oferta de creditare ce include credite online.

Variantele de credite sunt:

 • credit ACUM, este un produs financiar ce iti aduce sume cuprinse intre 100 si 500 de lei, cu rambursare in 30 de zile; acest credit este destinat exclusiv clientilor noi.
 • credit SPECIAL – un produs care iti ofera sua de bani cuprinse intre 100 si 800 de lei, cu rambursare in 45 de zile, destinat clientilor care sunt cel putin la a doua accesare.
 • credit KOMFORT, ce-ti pune la dispoziitie sume intre 100 si 1200 de lei, cu rambursare in 60 de zile, pentru clientii ce au depasit statutul SPECIAL.
 • credit de nevoi personale fara garantie – o oferta Askredit PLUS, ce-ti pune la dispozitie sume de bani cuprinse intre 1300 si 10000 lei.

Un credit Askredit se poate accesa online, in mod simplu si rapid. Alegi suma dorita pe platforma online a IFN-ului, durata de creditare si apoi completezi formularul de inregistrare. Dupa ce iti creezi un cont, te loghezi in el.

Pentru accesarea unui credit, ai nevoie de doua documente, anume, actul de identitate si o copie dupa extrasul de cont unde iti incasezi veniturile, ultimul talon de pensie, ultimul fluturas de salariu ori alt act din care reiese venitul tau.

Un imprumut Askredit poate fi accesat de:

 • orice cetatean roman cu domiciliu stabil in Romania;
 • de persoana cu varsta peste 18 ani
 • de persoane ce au un venit stabil
 • de persoane ce detin o adresa de email si un telefon valide.

Dobanda creditelor acordate de Askredit este fixa si are o valoare de 1% pe zi din suma solicitata pentru primul credit, fara alte costuri suplimentare. De la al doilea imprumut in sus, Askredit ofera reduceri la dobanda, in functie de bonitatea clientului, de rambursarea la timp a imprumutului.

Accesarea unui imprumut Askredit se face online, contractul de credit semnandu-se electronic. Banii ii primesti in contul tau bancar, ori ii poti ridica de la orice agentie ori sucursala a Bancii Transilvania.

Contact Askredit IFN S.A. – Bucuresti, sector 4, Bld Unirii, nr. 15, bl.3, scara 1, et.2, ap.7. Telefon: 0314.366.044 / 0771 583 815, E-mail : credite@askredit.ro. Programul de lucru: de luni pana vineri de la 9:00 la 18:00.

Exemple de calcul:

 • pentru un imprumut de 500 de lei, contractat pe o perioada de 30 de zile, dobanda este de 200.96 de lei, totalul de rambursat ajungand la 701.00 de lei.
 • pentru un imprumut de 1000 de lei contractat pentru o perioada de 45 de zile, suma de rambursat este de 1347 lei, dobanda avand valoarea de 346,50 lei.
 • pentru un credit in valoare de 1200 de lei, contractat pentru o perioada de 60 de zile, dobanda aferenta are o valoare de 554,40 lei, suma totala de rambursat fiind de 1754 lei.