Iata cele mai cunoscute tipuri de credite rapide aflate in ofertele Institutiilor Financiare Nebancare din Romania

Imprumutul rapid cel mai rapid, atunci cand te gasesti intr-o situatie delicata este imprumutul rapid la domiciliu, oferit pana in prezent doar de catre Provident.

Aceasta institutie financiara nebancara ofera un serviciu de acordare de credite si preluare a ratelor direct de la tine de acasa. Imprumutul rapid la domiciliu este o posibilitate sigura de a obtine bani fara sa treci printr-o banca.

Facilitatile puse la dispozitie de creditul nebancar de la Provident:

creditfix.ro

Usurinta – nu ai nevoie de giranti pentru credit ;
Rapiditate – obtii suma dorita in maxim 48h de la solicitarea imprumutului nebancar ;
Siguranta – nu percepem penalitati de intarziere sau alte comisioane ascunse ;
Confort – obtii suma dorita direct acasa, iar sumele returnate sunt preluate direct de la tine acasa de catre reprezentantii nostri ;
Eficienta – returnezi imprumutul in propriul ritm ;
Confidentialitate – iti asiguram protectia datelor personale al celor care solicita credite nebancare.

De asemenea se mai ofera credite nebancare personalizate in functie de preferintele si posibilitatile fiecaruia:

Poti solicita orice suma intre 500 si 3000 lei;
Poti obtine un imprumut chiar daca ai fost refuzat de catre alte institutii financiare ;
Poti obtine un imprumut pentru orice scop ;
Nu ai nevoie de giranti ;
Rambursezi sume stabilite in functie de capacitatea ta de plata ;
Ratele saptamanale sunt incasate direct la tine acasa, de catre reprezentantii nostri ;
Nu exista penalitati de intarziere la credite ;
Nu exista comisioane ascunse ;
Toti termenii colaborarii, la acordarea unui credit, sunt prezentati clar si corect ;

Aceste facilitati puse la dispozitie pentru creditele nebancare apartin firmei amintite mai sus si, apartin ca atare. Nu ne asumam actualizarea acestor informatii cu privire la aceste imprumuturi rapide pe care respectiva societate le acorda.

Un alt tip de imprumut nebancar urgent, desi acesta modalitate este utilizata si de catre banci, in imprumuturile bancare, este creditul online. Institutia respectiva iti pune la dispozitie un formular, in care tu iti exprimi preferintele cu privire la valoarea imprumutului, la intervalul de timp in care doresti rambursarea, la veniturile tale si eventual informatii despre alte credite bancare sau nebancare pe care le mai ai in curs, informatii despre restante la banci sau la institutii financiare nebancare, etc.

Daca ai nevoie de bani rapid, a apela la cea mai apropiata banca poate sa nu fie cea mai buna optiune. Probabil de ce ai tu nevoie este un imprumut rapid pe care sa-l poti obtine imediat. Una dintre cele mai bune variante este de a apela la institutiile nebancare. Acest tip de imprumut rapid se poate obtine mult mai usor si fara a fi nevoie sa prezinti prea multe garantii sau chiar deloc.

In functie de cat aveti nevoie, puteti solicita imprumuturi intre 500 si 2500 de lei pe o perioada de 56 de saptamani. Clientii mai vechi pot solicita sume mai mari.

Institutia financiara nebancara se asigura ca va puteti achita de ratele lunare si implicit ca puteti sa va platiti creditul nebancar in totalitatea sa.

Avantajele unui credit nebancar: nu i se cer solicitantului prea multe acte, nici nu este verificat la Biroul de Credite si nici nu conteaza daca a avut sau are alte împrumuturi, timpul foarte scurt in care poti face rost de suma de bani necesara.

Dezavantajele unui credit nebancar: este DAE uriasa (dobanda la credit este foarte mare, ordinul de marime a acestia este aproape dublu fata de ce ofera bancile), rata trebuie achitata saptamânal, în timp ce la restul creditorilor se achita lunar.

Motivele serioase sau mai putin serioase care te determina sa apelezi la a contracta imprumuturi nebancare, trebuiesc evaluate cu multa atentie. Nu te inhami la un credit nebancar, daca nu stii despre ce e vorba. Te interesezi, citesti legislatia, urmaresti cateva oferte puse la dispozitie de institutiile financiare nebancare, care prezinta respectivele oferte. Contractarea unui credit, fie el bancar sau nebancar, trebuie vazuta ca o ultima solutie, in momentul in care te gasesti intr-o instabilitate financiara. Pentru a contracta un credit bancar sau nebancar, in principiu, trebuie sa poti sa-l returnezi, ceea ce inseamna un loc de munca stabil, cu perspectiva de viitor. Nu te apuci sa iei un credit, atata timp cat stii ca nu-l poti returna.

In alta ordine de idei, imprumuturile nebancare sunt apelabile in cazuri de urgenta imediata, insa de fiecare data, trebuie avuta in vedere modalitatea de returnare a sumei datorate de debitor.

Cum poti afla daca poti apela cu incredere la un imprumut nebancar?

Este simplu. Iei legatura cu o institutie financiara nebancara care ofera asemenea credite si te informezi. Este indicat sa o faci si pe contpropriu si de asemenea, sa vezi mai multe oferte. Un credit nebancar devine oportun cand timpul te preseaza sau cand nu ai alta solutie viabila imediata. Nu considerati imprumuturile nebancare ca o portita de iesire dintr-o criza finanaciara. E posibil sa va treziti cu mari neplaceri cauzate de neplata ratelor uneui astfel de credit.

Trebuie sa fiti foarte atenti atunci cand va hotarati sa contractati un credit nebancar. Institutiile financiare nebancare care pun la dispozitie astfel de credite nebancare va informeaza inainte de contractare, insa, este bine sa cunoasteti toate detaliile, chiar daca la prima vedere par neimportante. Un credit nebancar poate avea si o fateta mai putin cunoscuta de dumneavoastra. Un imprumut solicitat este intotdeauna o roata de moara pentru cel care-l contracteaza. Este bine sa cunoasteti in detaliu toate aspectele care pot aparea ulterior contractarii acestor credite nebancare.

Pentru a afla cum poti accesa un credit rapid, vizitati Imprumut urgent.

Pentru alte informatii privind creditele nebancare, creditele nebancare online, accesati site-ul Crediton.