Prajitura Tango. O reteta veche de prajitura.

Blatul: -6 oua, 6 linguri cu zahar, 6 linguri cu apa rece, 3 linguri cu cacao, 4 linguri faina cu agent de crestere
Crema: 2 cutii cu smantana pt frisca(de cate 250 ml fiecare,38%), 400 g ciocolata amaruie, 2 lingurite ness cafe

Glazura: ciocolata topita, la care adaugam o nuca mica de unt

Prima data facem crema, pentru ca trebuie sa stea la frigider cam 3 ore.
Punem intr-un vas pe bain-marie smantana ppentru frisca, dupa fierbere punem ciocolata rupta bucatele si nessul .
Dupa fierbere, se mai lasa inca 5 minute pe baia de aburi. Dupa ce s-a racit punem in frigider pt 3 ore.

Pentru blat, batem ouale spuma impreuna cu zaharul cam 10 minute. Apoi punem apa, cate o lingura, pe rand. In final adaugam cacaua si faina. Dupa ce punem faina si cacaua amestecam usor cu o lingura de lemn. Punem compozitia intr-o tava unsa si tapetata (30/35 cm).Se coace la 180 g. Dupa ce s-a copt, o lasam sa se raceasca, apoi o taiem in 2. Se stropesc (nu se insiropeaza bine) foile cu brandy, rom sau sirop (eu am pus sirop de zahar ars). Dupa ce au trecut 3 ore, scoatem crema din frigider si se bate spuma. Punem crema intre foi, deasupra punem glazura (1 ciocolata topita cu putin lapte si unt) si gata! Prajitura se taie bucati de dimensiunea dorita cu un cutit trecut prin apa fierbinte.