Imprumuturi nebancare: usor, rapid, accesibil. Institutiile nebancare, acorda usor credite, dar dobanzile sunt aproape duble fata de banci.

Pentru a accesa un credit de nevoi personale eficient care sa va satisfaca nevoile si care sa fie in primul rand usor de accesat, rapid si accesibil, aveti nevoie de cunoasterea unor institutii financiare nebancare.

creditfix.ro

Majoritatea acestor institutii financiare nebancare (IFN), solicita conditii minimale de creditare, generalizand, trebuie sa indepliniti urmatoarele conditii:
La noi nu se tine cont daca esti trecut pe lista neagra a rauplatnicilor bancari.
La noi trebuie sa indeplinesti niste conditii minime de creditare.

varsta cuprinsa intre 21 si 69 de ani;
domiciliul stabil pe teritoriul Romaniei;
venit minim lunar de 270 lei sau venitul intregii familii de minim 540 lei /lunar.

Trebuie sa recunoastem ca orice cititor poate indeplini aceste conditii minime.

In masura in care faceti dovada indeplinirii conditiilor de mai sus, o sa aveti nevoie de urmatoarele acte:

buletin sau carte de identitate;
fluturas de salariu sau adeverinta de salariat in care sa fie specificat salariul tau;
cupon de pensii pentru cei pensionati.

Daca banca va refuzat un imprumut rapid, trebuie sa va reorientati si sa incercati sa va rezolvati problema, astfel ca este bine sa fiti un om informat cu privire la institutiile financiare nebancare la care puteti apela.

Daca doriti sa solicitati un imprumut rapid de 3000 de lei pentru un an de zile, o banca va cere dobanzi destul de mari, intre 14 si 25%, deci o dobanda variind intre 420 si 750 de lei. In cazul in care banca va refuza acel credit, puteti apela la institutiile nebancare. In cazul in care va hotarati sa apelati la o institutie financiara nebancara, trebuie sa stiti ca dobanda este aproape dubla fata de cea a bancii, astfel ca pentru acelasi credit, veti avea de platit intre 800 si 1500 de lei.

Lasand la o parte aceste dobanzi destul de mari, chiar daca imprumutul nebancar este unul facil, trebuie sa stiti inainte toate conditiile la care va inhamati. Nu renuntati la vreun rand din contractul de finantare, fie el bancar sau nebancar. Cititi cu atentie tot ce scrie, iar daca aveti nelamuriri, nu ezitati sa intrebati, chiar daca problema este una derizorie.

Avantajele pe care le aveti accesand un imprumut nebancar:

rate fixe pe care si le poate permite oricine

servicii superioare de calitate

fara costuri ascunse si fara giranti

ratele pot fi achitate saptamanal la domiciliul tau.

poti opta sa platesti prin banca – e mult mai simplu si mai putin stresant

stii de la bun inceput cum si cat trebuie sa platesti

fara garantii materiale

poti opta sa primesti banii in 48 ore- acest serviciu este optional si nu costa nimic

costurile imprumutului pe toata perioada vor ramane neschimbate indiferent de cursurile valutare

Costurile creditelor nebancare sunt clar mai ridicate decat a creditelor bancare, insa, trebuie avut in vedere faptul ca aceste institutii financiare nebancare iti furnizeaza un serviciu financiar complex, de multe ori, chiar la domiciliul clientului. De asemenea, costul total al imprumutului este stabilit printr-un contract de credit transparent si nu poate creste. La majoritatea acestor institutii financiare nebancare nu exista costuri ascunse si nici comisioane de care sa aflati mai tarziu. De asemenea, exista disponibilitate in ceea ce priveste reesalonarea ratelor, aici institutiile financiare nebancare prezentand o mai mare flexibilitate fata de banci.

Avand in vedere ca, in general reprezntantii companiilor se intalnesc saptamanal cu clientii lor, pentru plata ratelor, exista o mai buna comunicare cu clientii, si in acelasi timp, acestia pot primi sfaturi despre reesalonari, despre optimizarea imprumutului, fara costuri suplimentare pentru clienti.

Intrebari frecvente legate de imprumuturi de bani de la institutiile financiare nebancare:

Credite nebancare accesibile

Creditele de la societatile nebancare: usor, rapid, accesibil si scump. Foarte scump

Actul de identitate si o adeverinta de venit sunt documentele suficiente, de obicei, pentru a lua un credit de consum de la o institutie financiara nebancara. Mai mult, cererea poate fi facuta la telefon, pe internet sau prin posta. Conditiile sunt atractive pentru tot mai multi clienti, fapt dovedit si de statisticile Bancii Nationale. IFN-urile au ajuns sa detina anul trecut o treime din totalul creditelor pentru populatie. Dincolo de modul facil de obtinere a creditului, pot aparea surprize mai ales cand clientii nu sunt atenti la ce semneaza. Unele IFN-uri practica dobanzi chiar si de sapte ori mai mari decat bancile.

Credite nebancare online

Recomandari de firme credite online
Pentru cei care isi doresc sa acceseze un credit, dar intre job si familie nu mai au suficient timp sa ajunga la sediul unei firme de creditare, exista solutii mult mai simple, creditele online. Conceptul in sine pare a fi unul foarte util si simplu, conform modalitatilor de aplicare prezentate pe site-urile firmelor de credite. Insa, cum stim ca nu intotdeauna teoria coincide cu realitatea, ii invit pe toti cei care au apelat la astfel de credite sa ne faca cateva recomandari de firme credite online, completand formularul nostru de contact online.