Cura de slabire prin arderea grasimilor este o cura bazata pe supa de varza. Este o cura cu efect proportional cu cantitatea de supa mancata.

Aceasta cura de ardere a grasimilor se bazeaza pe consumul de supa de varza, din acest motiv, este si o cura foarte economa, adica va costa putin. In general, curele de slabire sunt pentru oameni cu bani, de aceea, eu agreez aceasta cura de slabire ieftina.

Supa de varza pentru arderea grasimilor
– 6 cepe verzi mari
– 2 cutii rosii în bulion
– 1 varza mare
– 2 ardei grasi
– 1 legatura frunze telina
– 1 cub concentrat supa( pui sau vita)
Se condimenteaza, dupa gust,cu sare, piper, curry, patrunjel sau hot sauce.
Din aceasta supa puteti mînca oricînd va este foame. Ea nu adauga calorii. Cu cît mîncati mai multa, cu atît scadeti mai mult în greutate.Puteti sa va luati si la birou într-un termos. Daca ati mînca mult timp astfel de supa, ati ajunge sa suferiti de malnutritie.
ZIUA 1. Orice fructe, cu exceptia bananelor. Pepenii verzi si galbeni au mai putine calorii decît majoritatea celorlalte fructe. Mîncati doar fructe si supa. Ca bauturi, ceai neîndulcit, suc de afine sau apa.
ZIUA 2. Orice vegetale. Mîncati pe saturate orice vegetale conservate sau crude. Încercati sa mîncati mai ales vegetale verzi, cu frunze( gen spanac, stevie), evitînd fasolea uscata, mazarea si porumbul .Mîncati împreuna cu supa.La cina delectati-va cu un cartof copt cu unt. Nu mîncati deloc fructe.
ZIUA 3. Mîncati oricît doriti supa, fructe si vegetale, dar fara cartof copt.

Daca ati mîncat trei zile cum s-a indicat mai sus ,si nu ati trisat veti constata ca ati slabit între 2 si 3 kg.
ZIUA 4. Banane si lapte degresat. Mîncati pîna la 3 banane si beti cît mai multa apa, împreuna cu supa obisnuita. Bananele au multe calorii si hidrati de carbon, la fel ca si laptele, dar în aceasta zi organismul dvs. va avea nevoie de potasiu, hidrati de carbon, proteine si calciu ca sa va reduca nevoia de dulciuri.
ZIUA 5. Carne de vita si rosii. Puteti mînca 250-500 grame de carne de vita si o cutie de rosii în bulion sau pîna la 6 rosii proaspete. Încercati sa beti în aceasta zi 6-8 pahare de apa pentru a elimina acidul uric din organism. Mîncati supa cel putin o data pe zi.
ZIUA 6. Carne de vita si vegetale. Mîncati cît doriti carne de vita( fiarta sau fripta) si vegetale, dar nu cartofi. Mîncati supa cel putin o data pe zi.
ZIUA 7. Orez “ brown”( Uncle Ben’s), suc de fructe neîndulcit( Santal) si vegetale. Mîncati pe saturate. Aveti grija sa mîncati supa cel putin o data pe zi.

La sfîrsitul celei de a 7-a zi,daca ati respectat regimul de mai sus , veti slabi între 5 si 8 kg. Daca ati slabit mai mult de 7 kg, întrerupeti regimul doua zile înainte de a-l lua de la început. Acest regim este rapid, arde grasimile, iar secretul lui este ca veti arde mai multe calorii decît mîncati.
Deoarece fiecare om are un sistem digestiv diferit reactiile la acest regim vor fi diferite. Dupa a treia zi, veti avea mai multa energie decît înainte, daca nu ati trisat; dupa mai multe zile de regim veti constata ca tranzitul dvs. intestinal s-a modificat. Desi regimul permite sa beti cafea neagra, s-ar putea sa constatati ca dupa a treia zi nu mai aveti nevoie de cofeina.

INTERDICTII CATEGORICE: Pîine, alcool, bauturi carbo-gazoase. Limitati-va la apa, ceai sau cafea fara zahar, sucuri de fructe neîndulcite, suc de afine si lapte degresat.
Supa puteti mînca oricînd va este foame. Sînt interzise prajelile si pîinea. În loc de carne de vita puteti mînca pui la gratar sau copt, dar în nici într-un caz pielea de la pui. Daca doriti, în una din zilele cu carne de vita, aceasta poate fi înlocuita cu peste la gratar. În celelalte zile organismul are nevoie de proteinele din carnea de vita. Ca sa puteti bea alcool întrerupeti regimul cu cel putin 24 de ore înainte.