Cura boabe de orez ste o cura inedita. Cura de schimbare a mentalitatii si de adaptare a organismului la un anumit stil de viata.

Aceasta cura este recomandabil a se incepe intr-o zi de “MIERCUREA”seara, fiind destul de importanta mentionarea corecta si perfecta a utilizarii sale pe toata durata sa. Se va fixa o anumita ora, si se va executa totdeauna inainte de culcare. Iata si ceea ce va trebui sa faceti, pentru a-l termina in cele mai bune conditii.


1.Se va umple un 1/2 pahar mare cu apa; apoi adaugati nr. de boabe de orez corespunzator cu exact numarul de kilograme cu care dvs.doriti sa slabi ti, lasand-l sa stea acolo toata noaptea.
2.Joi de dimineata, pe nemancate veti umple paharul complet cu apa, dupa care o veti consuma, lasand pe fundul paharului boabele de orez. Apoi, veti umple din nou 1/2 pahar cu apa (acelasi), si-l veti lasa acolo pana Vineri dimineata.
3.Vineri dimineata, exact la aceeasi ora, ca si-n ziua precedenta (de joi) umpleti din nou paharul si-l beti tot, de data aceasta insa, cu boabele de orez cu tot.
4.Operatia de mai sus, se va repeta timp de o saptamana.
5.Paharul va trebui sa fie pastrat tot timpul curat, si nicidecum, sa fie folosit de o terta persoana.
6.La sfarsitul celor patru saptamani, cat tine respectivul REGIM, cand veti fi terminat de baut tot, veti avea si rezultatul mult asteptat, pentru ca Dumneavoastra veti fi cel care se va bucura categoric:” DE PERDEREA ACELOR KILOGRAME” la care ati renuntat din proprie dorinta.
7.SPARGETI PAHARUL SI ARUNCATI-L !
8.DAR,CEL MAI IMPORTANT SI INTERESANT LUCRU ESTE ACELA P RIN CARE DVS. VI SE CONFERA ABSOLUT INTREAGA SIGURANTA, A ELIMINARII DEFINITIVE A SURPLUSULUI DE KILOGRAME NEDORIT. ACESTEA NU VA VOR MAI NECAJI NICIODATA, SI-N PLUS, TOT DVS. VETI FI SI CEI CARE VETI ELIMINA CELULITA CARE VA NECAJIT ATAT DE MULT PANA ACUM! SINGURA SI CEA MAI IMPORTANTA RECOMANDARE PE CARE “MAICA TEREZA” O ADRESEAZA TUTUROR PRACTICANTILOR ACESTUI REGIM ESTE:”NOROC SI INCREDERE DESAVARSITA”