Ai nevoie de bani intr-o perioada scurta? Varianta optima in acest caz este sa aplici pentru un credit urgent cu buletinul

Accesarea unui credit urgent cu buletinul este varianta cea mai facila de a face rost de bani intr-un timp scurt, fara multe acte.

Sunt destule societati nebancare in piata care mizeaza pe aceasta simbolistica a conditiilor precare de eligibilitate, balansand riscurile acordarii unui astfel de credit urgent cu buletinul, prin dobanzile mari practicate.

creditfix.ro

Varianta simpla prin care IFN-ul nu-ti mai solicita adeverinta de venit, ci doar o copie dupa un extras de cont, reprezinta pentru multi oameni o solutie de finantare mai putin conventionala, insa, mai eficienta. In primul rand, se scurteaza foarte tare timpul de acordare, spre deosebire de creditele cu adeverinta de venit, unde trebuie sa astepti uneori chiar si doua saptamani ca sa obtii respectivul act.

Un alt avantaj al acestui credit urgent cu buletinul este faptul ca nu este nevoie sa te deplasezi, poti sa aplici direct de acasa, din fata calculatorului, a tabletei ori a smartphone-ului, dupa caz. Din acest punct de vedere, un credit rapid doar cu buletinul este usor de luat, cu minim de acte si aproape fara verificari.

Varianta de creditare pe termen scurt este una atractiva pentru multi clienti, pentru cei ce nu se doresc legati de un credit pe termen lung. Evident, exista avantaje si dezavantaje ale creditelor pe termen scurt, iar dezavantajul major este dobanda mare.

In piata, cum va spuneam si mai sus, sunt finantari de genul creditului rapid cu buletinul, majoritatea necesitand aplicare online, telefonic ori prin SMS.

Iata cateva optiuni:

Ocean Credit ofera credite doar cu buletinul online, fara batai de cap; practic, imprumutil lor este unul aproape instant. Chiar daca nu ai la dispozitie sume prea mari, lejeritatea de acordare s-ar putea sa te atraga.

iCredit ofera credite intre 500 si 4.000 de lei in 24 de ore, chiar si la domiciliu, daca iti doresti. Ce inseamna asta? Inseamna ca, daca nu vrei sa primesti banii pe card, daca nu ai cont bancar, poti sa soliciti totusi un credit urgent cu buletinul la cei de la iCredit si poti primii banii acasa, fara sa mai ai de-a face cu bancile. Poti aplica online si sa astepti sa fi contactat de reprezentantii iCredit.

Viva Credit acorda credite cu buletinul intr-un mod cat se poate de simplist. Accesarea se face 100% online, completand formularele puse la dispozitie de IFN. Ai nevoie de copie dupa buletin si copie dupa extrasul de cont. Viva Credit acorda credite si celor inscrisi in BC (Biroul de Credite), deci persoanelor cu istoric negativ ori rau-platnicilor, cum mai sunt ele numite.