Credius este una dintre putinele societati nebancare ce ofera credite mari pe termen lung fara adeverinta de venit, acceptand la finantare si restaniteri.

Creditele rapide oferite de cei de la Credius, acordate doar cu buletinul sunt dotate cu pachetul anticredit. Produsele lor sunt disponobile si celor inscrisi in Biroul de Credit cu scoring negativ.

Pachetul anticredit este o modalitate de rambursare a creditul prin diminuarea costurilor. Astfel, daca vei rambursa anticipat, pachetul anticredit iti ofera costuri negative.

creditfix.ro

Stim cu totii ca viata ne ofera surprize, uneori neplacute. Cand te astepti mai putin, te poate lovi necazul, care de regula aduce dupa el si altele mai mici ori mai mari. Aproape toate necazurile noastre se simt la buzunar. Fie ca e vorba de boala, deces, amenzi, defectarea unor aparate din casa, etc – toate acestea inseamna cheltuieli in plus, cheltuieli neprevazute. Cum de regula, sunt foarte multi oameni care nu-si permit sa economiseasca, abia ducandu-si traiul de la un salariu la altul, singura metoda de a face rost de bani ramane imprumutul.

Pentru astfel de situatii dificile, cei de la Credius ne pun la dispozitie un produs facil – credit rapid online 2019. Accesandu-l pot beneficia de sume intre 1.000 si 40.000 de lei, pe perioade de la o luna la 60 de luni.

Exemple de calcul:

  • pentru un imprumut de 1000 de lei, pe o perioada de 24 de luni, rata lunara este de 127 lei.
  • pentru un imprumut de 5.000 de lei pentru 60 de luni, rata lunara este de 352 lei;
  • daca accesezi o suma de 20.000 de lei pentru 60 de luni, rata lunara este de 1.408 lei.
  • daca imprumuti suma maxima de 40.000 de lei pentru 60 de luni, rata lunara este de 2.817 lei.

Actele necesare pentru un astfel de credit rapid online sunt reduse la buletin de identitate. Aprobarea se face in 60 de minute.

De asemenea, trebuie sa indeplinesti si urmatoarele conditii:

  • sa ai minim 18 ani
  • sa fi ceatean roman
  • sa ai o vechime de minim o luna la locul actual de munca.

Cererea online de accesare a acestui imprumut rapid de la Credius se poate completa in 5 minute.

Contractul il poti primi primi la domiciliu, ori il poti ridica de la cel mai apropiat birou Credius.

Banii aferenti imprumutului accesat, ii primesti in contul bancar ori ii poti ridica tu insuti de la banca.

Un astfel de credit online urgent marca Credius inseamna o sursa de bani atunci cand te gasesti intr-o criza de lichiditati. Oricum, este bine sa-ti faci dinainte socotelile, astfel incat sa fi sigur ca poti sa rambursezi imprumutul, nu sa te indatorezi fara baza.

Alte cheltuili prevazute de creditul rapid online Credius:

  • comision de analiza intre 175 si 850 de lei
  • comision de administrare lunar de 2%.
  • rata dobanzii este cuprinsa intre 2,25%-11,75%.