IFN-urile ce admit restantieri la finantare ofera in general credite online cu buletinul si cu un extras de cont bancar

Accesarea unui credit online doar cu buletinul reprezinta o solutie optima pentru cei ce doresc sa obtina o suma mica de bani in conditii usoare, aceasta rezolvare a unor probleme financiare de moment fiind in unele cazuri disponobila si pentru restantieri.

Exista posibilitatea sa te imprumuti apeland la credite nebancare, fara multe acte. Multe IFN-uri solicita pentru acordarea unui credit doar copii scanate ori fotografiate dupa buletin si dupa extrasul de cont. Daca nu iti incasezi veniturile intr-un cont bancar, poti aduce o alta dovada de venit: adeverinta de venit, fluturas de salariu, altele.

creditfix.ro

Accesarea online este una extrem de confortabila, discreta si rapida.

Pasii pe care trebuie sa-i urmezi pentru a intra in posesia unui credit online doar cu buletinul:

– crearea unui cont pe platforma online a IFN-ului
– accesarea contului personal, dupa crearea acestuia utilizand ID-ul si parola stabilite anterior
– alegerea sumei dorite
– alegerea perioadei dorite
– upload-area documentelor scanate solicitate
– trimiterea formularelor

In mod normal, dupa aprobare esti anuntat fie online, fie prin telefon ori SMS.

Conditiile de eligibilitatea pentru aspirantii la un credit online doar cu buletinul mai implica si (nu in toate cazurile, dar exista si astfel de cerinte):
– un venit minim admis
– un grad maxim de indatorare
– interval de varsta admis
– vechime in munca
– cetatenie romana

Aceasta forma de creditare, si anume, creditul online doar cu buletinul, nu este una la care sa apelezi pentru cheltuieli inutile. Astfel de imprumuturi sunt recomandate pentru situatii de urgenta, situatii limita, fara iesire. De ce? Pentru ca, indatorandu-te in conditiile in care tu ai o situatie financiara precara, inseamna sa-ti diminueazi veniturile substantial pentru un timp. Nu mai vorbim de cazul in care nu reusesti sa achiti la timp si trebuie sa reesalonezi, platind dobanzi penalizatoare.