Ofertele de bani imprumut doar cu buletinul si cu un eventual extras de cont sunt numeroase

De la IFN-uri la banci, ofertele de bani imprumut doar cu buletinul sunt din ce in ce mai numeroase. Este adevarat ca nu ne-am apropiat inca la nivelul de dinainte de criza, insa, suntem pe aproape.

Diferenta creditelor doar cu buletinul de astazi, fata de cele din trecut (anii 2005-2008) este ca cele de astazi nu se acorda fara o dovada cat de mica de venit.

creditfix.ro

Chiar daca e vorba de extras de cont, de fluturas de salariu, de talon de pensie, ori de alte documente de venit specifice celor ce practica activitati indepdente, tot exista o forma de verificare a bonitatii tale de client.

Este adevarat ca reclamele asta spun – bani imprumut doar cu buletinul. Insa, nimeni nu-ti va acorda un credit, inainte sa se asigure ca ai cum sa-l rambursezi. Singurele variante de obtinere a unui imprumut, fara dovezi de venit sunt unele dintre ofertele nebancare garantate cu o ipoteca. Unele dintre creditele nebancare ipotecare nu necesia prezentarea unor acte doveditoare ale veniturilor.

O alta posibilitate de imprumut de bani doar cu buletinul o veti gasi la Casele de Amanet. Este adevarat ca pentru a lua in calcul aceasta varianta trebuie sa dispui de un bun devaloare pe care sa-l lasi gaj – garantie ca o sa-ti rambursezi imprumutul.

In cazul bancilor, ofertele de bani imprumut doar cu buletinul sunt sustinute de acordul tau de client ce permite bancii sa-ti verifice veniturile obtine prin intermediul bazei de date de la ANAF.

La IFN-uri, lucrurile sunt mai simple, pentru ca se solicita de regula un extras de cont pe luna precedenta. Acest lucru este valabil in cazul creditelor rapide, acele produse financiare facile, acordate in conditii permisive chiar si restantierilor, insa, cu dobanzi ridicate.

Printre IFN-urile ce acorda bani imprumut cu buletinul dar si cu un extras de cont, amintim aici:

  • Viva Credit, o societate nebancara care are unele dintre cele mai lejere conditii de accesare ale unui credit. Timpii de acordare sunt extrem de redusi. Mai mult de atat, sunt acceptate si persoanele inscrise in Biroul de Credit ca restantieri. Suma maxima pe care o poti imprumuta este insa destul de mica, de maxim 2.000 de lei.
  • Credius, este o IFN ce acorda credite in conditii usor de indeplinit. La Credius ai documente obligatorii (buletinul si cererea de credit) si documente optionale (adeverinta de venit, talonul de pensie). Maximul pe care-l poti accesa este de 40.000 de lei in aceste conditii, pe perioade de la 20 la 60 luni.
  • Telecredit, ofera credite de pana la 2000 de lei. Actele necesare sunt: buletinul, un extras de cont pe ultimele 30 de zile, document de venit pe anul anterior.

Acestea sunt doar cateva oferte din piata nebancare. V-am spus de la inceput ca ofertele de imprumut de bani doar cu buletinul sunt numeroase. Noi am incercat sa va aducem in atentie niste oferte oarecum variate in functie de cerinte si de actele necesare solicitate de aceste societati.