De unde pot solicita un credit ca se poare de urgent, de 20.000 de lei, fara sa mi se ceara multe acte

Creditele rapide acordate de IFN-uri fara multe acte, nu permit accesarea unei sume atat de mari de bani, cu cateva exceptii.

VEZI DETALII CREDIT

Exista firme nebancare de unde poti imprumuta chiar si sume de 20.000 de lei, fara acte, fara multe formalitate. Una dintre aceste societati este Credius. La Credius poti apela daca ai nevoie de un imprumut urgent in cuantum ridicat, acordat pentru o perioada mai lunga de timp.

creditfix.ro

Exista multe persoane care apeleaza la astfel de credite rapide, majoritatea insa, au nevoie de sume mai mici de bani.

Pentru ca microcreditele clasice nu depasesc ca valoare de acordare 3.000 de lei (in medie), daca ai nevoie de sume mai mari, trebuie sa stii la cine sa apelezi.

Nu trebuie sa-ti fie teama de IFN-uri, ele sunt institutii financiare nebancare autorizate. Sunt reglementate si sunt observate de BNR.

Poti aplica pentru un credit rapid la un IFN si poti obtine banii rapid, de cele mai multe ori intr-un timp sub 24 de ore.

Poti solicita 20.000 de lei chiar si fara garantii.

Credius ofera sume de bani de pana la 40.000 de lei, pentru perioade de maxim 60 de luni. Poti aplica online, este extraordinar de rapid.

Pentru nevoi urgente, daca vrei sa economisesti timpul, aceasta varianta de accesare (cea online) este cea mai eficienta.

APLICA ONLINE, SIMPLU SI RAPID LA CREDIUS

Daca la banca dureaza ceva pana obtii un credit, daca apelezi la IFN-uri, poti obtine banii chiar si in doua ore de la accesare, si-i primesti in contul bancar, deci poti dispune imediat de ei.

Plus ca, banca iti solicita vechime in munca, iti solicita istoric pozitiv in Biroul de Credit, venituri substantial mai mari, etc.

Daca vrei sa stii cum poti sa apelezi la un imprumut rapid fara acte, nimic mai simplu. Fa-ti niste fotografii ori scaneaza buletinul si un extras de cont pe ultima luna. Apoi, alege una dintre societatile nebancare din piata (cea a carei oferte ti se potriveste cel mai bine) si aplica online. E simplu si rapid.

De la IFN poti solicita si 5.000 de euro, ca forma de imprumut urgent fara acte, nu trebuie sa indeplinesti multe formalitati. Acte fizice nu ti se cer. Adica, nu ai nevoie de adeverinta de venit, de adeverinta de salariu, etc.

Nu ti se solicita nici garantii. Iar veniturile pe care trebuie sa le ai nu trebuie sa fie mari.