La orice IFN care permite accesarea online a creditelor, poti aplica in orice ora din zi ori din noapte.

Daca ai nevoie de bani urgent chiar azi, poti aplica online fara batai de cap. IFN-urile permit accesul la orice ora din zi ori din noapte. Treaba e ca, desi ai completat formularul online, acesta va fi procesat in momentul in care exista program de lucru pentru respectivul IFN. de regula, programul de lucru e de luni pana vineri, orele fiind in majoritatea lor intre 9 si 17.

Formularele online se completeaza de regula in maxim 15 minute. Daca mai socotesti si timpul necesar pentru a obtine toate informatiile, te poti duce spre doua ore, timp efectiv pentru a contracta un credit rapid online. Si va sfatuiesc prieteneste sa cititi toate informatiile disponibile pe platforma a IFN-ului ales, pentru a fi la curent cu toate detaliile respectivului imprumut. Nu lasati nimic deoparte, nu sariti peste informatii. Daca nu intelegeti, intrebati; majoritatea IFN-urile au chat-uri online unde poti conversa cu reprezentantii IFN-ului.

creditfix.ro

Cine a fost la banca sa solicite un credit, stie ca formularele obisnuite pentru imprumuturile clasice contin multe detalii si este mult de citit si de inteles. Nu va grabiti. Nici online. Este bine sa cunoasteti pe de-a-ntregul toate aspectele.

Este important sa stiti in ce conditii va veti rambursa imprumutul si care ar putea fi suprizele la care sa va asteptati. Daca in cazul unui credit bancar, suprizele vin mai ales pe ROBOR, EURIBOR, curs valutar, comisioane, in cazul IFN-urilor cele mai mari suprize sunt identificate in zona penalizarilor si a reesalonarilor. Asigurati-va ca stiti exact care sunt penalizarile in caz de neplata si care sunt posibilitatile de reesalonare a datoriei

Daca accesezi o suma mai mare de bani de la banca, este important sa stii ca ai de unde sa platesti, adica ca dispui de veniturile necesare pentru rambursare in bune conditii. La fel e si la IFN. Chiar daca IFN-ul lasa mai degraba in seama ta aceste aspecte, tot trebuie sa te asiguri ca ai de unde sa platesti banii imprumutati.

In cazul creditelor bancare, verificarea de venituri se face mai nou prin intermediul ANAF-ului, dar a ramas inca valabila ‘batrana’ adeverinta de venit, ori dupa caz, talonul de pensie – in cazul pensionarilor. Pentru imprumuturile nebancare, inspectarea veniturilor se face in special prin intermediul extrasului de cont unde iti incasezi veniturile, salariale, din pensie ori din activitati independente.

Unii cetateni prefera sa apeleze la creditele rapide online pentru ca obtii suma de bani dorita intr-un timp foarte scurt. Daca ne imaginam ca suntem in vacanta la mare, pe plaja cu prietenul/prietena, si ramanem fara bani, ce facem alegem banca ori IFN-ul? Putem sa apelam simplu la un credit rapid online, accesabil cu telefonul, de pe sezlongul umbros, primim direct banii in cont, iar seara putem sa mancam la restaurant si sa platim cu cardul unde exista bani, din cauza ca tocmai ce am imprumut o suma rezonabila, mica e adevarat, dar utila in momente neprielnice.

Exista multe IFN-uri care ofera clientilor sume mici de bani, online, cu acte scanate ori fotografiate, in cate ore.

Asadar, in situatii de urgenta, nu te duci la o banca cu acte in mana, apelezi la un IFN, la un credit rapid online.

Avantajul e ca aprobarea la IFN se face mult mai rapid, iar banii ii primesti aproape instant.

Pe langa rapiditate, IFN-urile mai au un atuu foarte cautat de clienti – accepta si persoane cu isoric negatic, asa-numitii restantieri ai bancilor. Asadar, chiar daca esti rau-platnici cu un scoring negativ in Biroul de Credit, poti apela la un astfel de imprumut rapid nebancar. Soliciti online, fara batai de cap, iar in cateva ore dispui de banii primiti direct pe cardul tau bancar.

Imprumuturile nebancare online imediate pot fi folosite in scopuri multiple, pentru ca nimeni nu te intreaba cum cheltuiesti banii. Este adevarat ca specialistii ne recomanda sa le folosim cu masura si numai in cazuri de urgenta. Aceste credite nu sunt menite a ne satisface placerile personale, ci a ne scoate dintr-un impas financiar.

Sumele pe care le poti accesa nu sunt mari, iar perioada de acordare de regula nu trece de 6 luni. Dar, hei, cand ai o urgenta, nu prea te mai intereseaza aceste aspecte. Important e sa-ti rezolvi probema.

In ultima perioada, IFN-urile au inceput sa-si modifice produsele financiare. Au marit usor sumele acordate si au crescut perioadele de acordare.

Daca vrei, insa, poti plati si mai repede. Multe IFN-uri nu te pune sa platesti daca achiti in avans.

Poti alege dintre multe oferte de credite rapide online. Majoritatea se invart in jurul acelorasi dobanzi, cu mici exceptii. Evident, tu trebuie sa alegi in functie de conditiile de eligibilitate si de posibilitatile tale de rambursare.

Principalele conditii pentru a accesa astfel de credite nebancare online:
– sa ai un venit si sa reiasa dintr-un extras de cont
– sa ai o carte de identitate valabila
– sa ai o adresa de email valida si un buletin valabil
– sa ai un cont bancar unde sa-ti incasezi veniturile si sa primesti banii imprumutati.

Conditii de eligibilitate:
– sa ai o varsta de regula intre 18 si 65, dar variatii sunt aici, unele IFN-uri accepta varste intre 24 si 70, altele merg si pana la 75 de ani.
– sa fii cetatean roman.

IFN-uri care te accepta chiar daca esti restantieri: Viva Credit, Credius.

IFN-uri care permit accesarea online si pentru pensionari: Mindi

IFN-uri care permit accesarea online cu extrasul de cont: Telecredit, IFN Extra Finance, Onnen, Zaplo, Mobilo Credit, etc.